home
home
home
home
home
home

 

 


Inleiding

In deze sector is het belangrijk alle technologische evoluties in de autobranche nauwgezet te volgen. Voor elke nieuw gefabriceerde wagen wordt een passend LPG systeem ontworpen. De medewerkers van LPG Center Vandendyck worden permanent bijgeschoold en op de hoogte gehouden van de nieuwe systemen en technieken. Op deze manier beschikken zij over een grondige up-to-date productkennis en -vaardigheid op het gebied van autotechniek in het algemeen en over de producten van Bigas in het bijzonder.

LPG Center Vandendyck hecht er belang aan alle kennis die nodig is voor de ontwikkeling en serviceverlening in eigen huis te hebben. Alleen zo kan er op creatieve wijze gewerkt worden aan innoverende oplossingen voor de eisen die klanten stellen. Want in een veranderende markt draagt slechts voortdurende innovatie bij tot succes.

chevrolet opel subaru citroen peugeot hyundai

 

Waarom beter bij LPG Center Vandendyck dan bij de concurrentie?

Als berijder van een door LPG Center Vandendyck omgebouwde auto zult u merken:

  • dat er geen verschil waarneembaar is tussen het rijden op benzine of LPG.
  • dat er geen extra onderhoud of afstelling noodzakelijk is en u zich dus kunt houden aan de oorspronkelijke service intervallen.
  • dat er geen risico op back-fire is bij de gasinjectiesystemen.
  • dat het systeem ongevoelig is voor omgevingsfactoren als warmte, koude, droogte, vochtigheid en hoogte.

Voor verschillende merken hebben wij ruimtebesparende ringtanks beschikbaar, die op de plaats van het reservewiel worden gemonteerd.

Naast het feit dat u geld zult sparen aan onderhoud en verbruik, zal u dat ook nog eens doen bij de installatie. De installatiekosten zijn buiten de prijzen van de concurrentie.

 
 
Alfa jetlaan 2212 ( Brustem bedrijvenpark) 3800 sint-Truiden Email: lpg.vandendyck@skynet.be
Tel. 011/48.17.52 Erkenningsnummer 151